Udgivet i

Salling Future Friendly Fashion Award

For at motivere modebrands til at prioritere bæredygtighed har, Salling og Salling Fonden stiftet Salling Future Friendly Fashion Award. Prisen belønner dem der tør gå forrest i forhold til bæredygtig mode og er Danmarks første award for bæredygtig mode.

Vinderne blev fundet torsdag aften. Prisoverrækkelsen blev afholdt i smukke omgivelser på Salling Rooftop for et særligt inviteret publikum, jurymedlemmerne, alle de nominerede brands samt de nominerede talenter.

Årets brand 2020 & 100.000 DKK: Artikel
Årets talent 2020 & 25.000 DKK: ASHNA PATEL
Årets publikumspris 2020 & 25.000 DKK: ELSK

Læs mere om Salling Future Friendly Fashion Award her.
Læs mere om årets vindere pressemeddelselsen her.

Vi var glade for at kunne levere teknikere og lyd til arrangementet. Med os havde vi blandt andet en Yamaha QL1 og en samling DPA 4088 headset.