Udgivet i

Online præsentation

I denne uge har vi haft besøg af Dentsu i studiet

Dentsu skulle lave en præsentation for en kunde via Teams. I alt 8 personer skulle fremlægge forskellige powerpoints og videoer. Rammen for den godt 3 timer lange fremlæggelsen, blev en stor greenscreen. Med 5 kameraer kunne vi lave mange forskellige billeder og vinkler, med individuel baggrunds grafik. Lækker grafik, flotte pre-producede videoklip og godt forberedte formidlere gav en levende fremlæggelse af emnet og en super professionel oplevelse for Dentsu´s kunde.

Sådan gjorde vi

Vi byggede en 10m greenscreen med gulv, som skal belyses helt rigtigt. Her brugte vi en masse wash studielamper med den rigtige farvetemperatur. Vi producerer video i Vmix som derefter sendes til Teams. I Teams sørger vi for tovejskommunikationen mellem studiet og modtagerne. For at alle formidlere og oplægsholdere kunne følge med i fremlæggelsen, var der opstillet 6 stk. 55″ fladskærme. Alle havde headsets og clikker til deres Powerpoint.

Har du/I et salg pitch eller en præsentation som skal gøres med levende, har vi gode erfaringer med hvilke værktøjer som virker godt i både zoom, teams eller stream på vimeo.