Udgivet i Skriv en kommentar

Danseforestilling i Holstebro

Balletsskole elever fra Balletskolen i Holstebro skulle egentlig have danset ved et stort årligt show i marts. Men som så meget andet, skulle showet finde en anden form i år.

Det gjorde balletskolen på lystanlæget i Holstebro, hvor knap 500 glade publikum søndag kunne opleve forestillingen “Justified”.
Christian kom med en lyd og lysproduktion, som blandt andet indeholdt en Allen & Heath Dlive C3500 system og en samling Shure P10R.

Tak til David Taylor, Taylor Sound, for en skøn dag i solen.

Udgivet i Skriv en kommentar

Allan Olsen på Grimhøjgaard

Fredag den 12. juni skete det endeligt: En livekoncert! Med publikum og i den smukke grønne have på Grimhøjgaard.
Nøj hvor var det fedt!

Selveste Allan Olsen fik lov at åbne en forhåbentlig lang række af koncerter i haven. Og stemningen mindede om den vi kender fra GRIM festivalen: Afslappet og varm.

Næste offentliggjorte navn er Aarhusianske Bogfinkevej, der går på scenenen fredag den 26. juni – Billetter kan købes hos billetlugen her.

Se billeder fra koncerten hos ->GAFFA<-

Koncert på conrona-vis

Soundwise har i samarbejde med Grimhøjgaard bygget en scene til udendørskoncerter og andre arrangementer. Scenen leverer de rammer for sikkerhed der er brug for, i forbindelse med coronavirus/covid-19. Læs mere om vores case om scenen her.

 

Udgivet i

Isam B, Samsøe Samsøe og messe i Stockholm.

2020 begynder langsomt at folde sig ud.

Siden sidst har Christian været i kirke og lave 2 x a capella koncerter med Isam B og gospeltkoret LightHouse. Henholdsvis Fredens Kirke i Odense og Christians Kirken i København dannede rammer om nogle smukke oplevelser.
Oliver C og Aki har været i København og lave et arrangement for Samsøe Samsøe, sammen med verdens bedste Culture Works.
Andreas har haft taget turen til Stockholm, Furniture & Light Fair, sammen med VIA Design.

Udgivet i Skriv en kommentar

Back in business

Rigtig godt nytår.

Vi er tilbage og godt i gang igen. Jul og nytår bød på mange skønne timer med famillie og venner – Og for nogens vedkommende, også selskab med kolleger på job.

Alive Julefest

Den 25/12 afholdte Alive festivalen traditionen tro, julefest i Thisted Musik Teater. Som de foregående år, var det Soundwise der leverede den samlede lyd og lys produktion.

Flying Superkids

Lige før nytår, gav Flying Superkids igen et forrygende show i Valbyhallen. Med sig havde de en masse lamper fra Soundwise – Blandet andet Sixpar 100, Mac Aura og SmartyHybrid.

Og Christian og Andreas med The Hitmen til en fuldstændig fantatisk nytårsfest.