Om konferencer

En konference er en type arrangement som spænder bredt. Fra én taler med en mikrofon foran et lærred, til et stort anlagt og showpræget arrangement. En konference er et arrangement med et budskab og et tema. Det er vi bevidste om, når vi står overfor denne type arrangementer.

Hos Soundwise er vi rigtig gode til at lave de mere showprægede konferencer, med et crossover mellem fagligt indhold og underholdning. Vi arbejder meget med udtrykket i konferencen, for at underbygge arrangementets budskab. Uanset arrangementets størrelse er målet, at arrangementet skal blive en oplevelse der bliver husket. Ved store arrangementer går idé og teknik op i en højere enhed. Ved mindre arrangementer er en høj kvalitet i den tekniske løsning og afviklingen afgørende for deltagernes oplevelse.

Når du som kunde ringer til os med en forespørgsel på en lyd- og lysløsning til dit arrangement, vil vi starte med at afdække omfanget af opgaven: Hvor mange, hvor og hvad? Vi vil spørge ind til budskab og tema for konferencen og spørge hvad der er af ønsker til arrangementet. Herunder også hvad der er af forventninger til typer af udstyr: Til en konference kan der f.eks. være forskel på et stort eller mindre fokus på AV og videoproduktion. I denne forventningsafstemning vil du også kunne blive spurgt til et budget for arrangementet. Det gør vi for at kunne sætte den mest optimale løsning sammen fra start.

Ved de større arrangementer står vi ofte for den totale lyd- og lys produktion. Og oftest i samarbejde med et eventbureau.

Løbende dialog og tilpasning

Afhængig af arrangementets omfang, aftales et uddybende møde forud for et tilbud. Op til arrangementets start, vil der typisk være en løbende tilpasning af løsningen. Vi vil gennemgå digitalt materiale, som PowerPoint præsentationer og videoer, for at være sikre på, at teknikken er på plads inden arrangementets start. Vi ligger stor vægt på en god forudgående dialog, så der ikke opstår overraskelser under arrangementet. I øvrigt er vores teknikere altid klædt præsentabelt på til arrangementet.

Eksempler på konferenceopgaver, som Soundwise har leveret teknikere og udstyr til:

· .this festivalen
· Aarhus Kommunes nytårbriefing
· McDonalds KickOff
· Normal
· SMUK event – hvad/hvor/hvor?
· SMUK festivalens genralforsamling
· Sydbanks garantmøder 2019