Om Soundwise ApS

Soundwise retter sig mod 4 primære arbejdsområder; Udlejning, touring, produktion og salg. Fælles for vores kunder er et højt ambitionsniveau for kvaliteten af lyd- og lysløsningen.

Soundwise ApS er et professionelt lyd- og lysfirma med base i Aarhus. Vi arbejder landsdækkende og kan imødekomme næsten alle forespørgsler inden for branchen. Vi tilbyder en bred specialviden, mange attraktive produkter og vi vægter en tæt dialog med vores kunder.

Vi er allerbedst, når vi kan være med fra projektets start. Kundernes idéer og vores tekniske forståelse giver den største succes når kreative tanker skal realiseres.

En lyd- og lysproduktion er nemlig ikke et hyldeprodukt, men tilpasses hver enkelte opgave, stor som lille. Derfor er en god kommunikation afgørende for et godt resultat. Vi har fokus på en grundig forventningsafstemning og løsninger der er relevante for kunden. Vi er teknisk dygtige og tydelige i vores kommunikation.

Vi er et team af teknikere, som sammen deler en stor begejstring for gear, lyd og lys – og hele tiden søger den bedste løsning. Når du som arrangør, musiker, kunstner, spillested eller forening vælger os som din samarbejdspartner, sikrer Soundwise dig et godt resultat, hvor kvalitet, service og pris altid lever op til forventningerne.

Innovation, uddannelse og faglig stolthed er grundlaget for den gode løsning.

Med branchens nyeste og mest anerkendte udstyr på lager, centralt placeret i Aarhus, har Soundwise et rigtigt godt udgangspunkt for at levere produktioner af høj kvalitet, og for hurtigt at kunne rykke ud i hele landet.


Kort fortalt, er Soundwise det rigtige valg når du forventer en professionelt løst opgave.

 

Har du spørgsmål om hvad vi kan tilbyde dig, så tøv ikke med at kontakte Soundwise.

 

· Se eksempler på vores opgaver