Om Soundwise ApS

Soundwise ApS retter sig mod 4 primære arbejdsområder; Udlejning, touring, produktion og salg. Fælles for vores kunder er et højt ambitionsniveau for kvaliteten af lyd- og lysløsningen.

Soundwise ApS er et professionelt lyd- og lysfirma med base i Århus. Vi arbejder landsdækkende og kan imødekomme næsten alle forespørgsler inden for branchen. Vi tilbyder en bred specialviden, mange attraktive produkter og vi vægter en tæt dialog med vores kunder.

Vi er allerbedst, når vi kan være med vores kunder fra projektets start. Kundens ideer og vores tekniske forståelse giver den største succes når kreative tanker skal realiseres.

En lyd- og lysproduktion er nemlig ikke et hyldeprodukt, men tilpasses hver enkelte opgave, stor som lille. Derfor er en god kommunikation afgørende for et godt resultat. Vi har forkus på en grundig forventningsafstemning og løsninger der er relevante for kunden. Vi er teknisk dygtige og tydelige i vores kommunikation.

Vi er et team af dygtige teknikere, som sammen deler begejstringen for gear, lyd og lys og hele tiden søger den bedste løsning. Når du som arrangør, musiker, kunstner, spillested eller forening skal vælge din samarbejdspartner, sikre Soundwise dig et godt resultat, hvor kvalitet, service og pris altid lever op til forventningerne.

Innovation, uddannelse og faglig stolthed er grundlaget for den gode lyd.

Med branchens nyeste og mest anerkendte udstyr på lager, centralt placeret i Aarhus, har Soundwise et rigtigt godt udgangspunkt for hurtigt at kunne rykke ud i hele landet.


Kort fortalt, er Soundwise det rigtige valg når du forventer mere end blot en løst opgave.

Har du spørgsmål om hvad vi kan tilbyde dig, så tøv ikke med at kontakte Soundwise.

 

· Se cases