Case: Karl William tour efterår 2018 + sommer 2019

Kunde: PDH Music
Vi har talt med: Ole Schneider. Lydtekniker på touren, FOH.

Den danske sanger og sangskriver Karl William har siden starten af 10’erne imponeret med sin fængende pop og ærlige tekster om livet og ikke mindst den altoverskyggende kærlighed. Med hits som “Om Igen”, “Samme Vej” (med Burhan G), “Forfra” og “Blind Igen” har den aarhusianske kunstner, som i sin tid slog rødder som en del af kollektivet Hukaos, markeret sig som en unik stemme i det danske musiklandskab.

Tourløsningen som Soundwise leverede til Karl Williams koncerter i 2018 og 2019 bestod blandt andet af en d&b højtalerpakke, en M4 4 sends monitorpakke, Allen & Heath SQ5 og Allen & Heath DX168.

 

Hvorfor har du valgt Soundwise til at levere tour produktionen?

“På grund af tilgængeligheden, imødekommenheden og kvaliteten af udstyret! På en tour sker der ofte ændringer undervejs og der kan opstår uforudsete ting i forbindelse med de enkelte jobs. Derfor er det afgørende med fleksibilitet; at det er hurtig og let at ændre og tilføje til produktionen. Der er god sparring om sammensætningen af gear med teknikerne hos Soundwise. Og så er det muligt, at få det gear man ønsker – findes det ikke lige på lager, så køber Soundwise det gerne hjem, så man kan får den optimale produktion med. F.eks. har jeg skiftet fra en Midas Pro2 til dLive (1500 + 3500 som et front/monitor setup).
Og så er der tilliden: Lars og jeg har arbejdet sammen i snart 10 år, så jeg ved at Lars altid kan løfte de opgaver jeg står med. – Og så er der jo altid kaffe på kande!”Bruger du eller har du brugt Soundwise i andre sammenhænge?

“Jeg har været lydtekniker på Hugo Helmigs Juvenile tour, som Soundwise også leverede produktionen til. Igen er det fleksibiliteten og muligheden for gode løsninger der er afgørende: F.eks. kunne Soundwise presse den lidt større sommer-produktion ned i en 60/60 kasse og smide på tourbussen til en Tysklandstour!
Jeg har også brugt Lars og Soundwise i forbindelse med opbygningen af spillestederne Radar og Studenterhus Aarhus, hvor jeg har været fast tekniker. Både som konsulent og rådgiver og på salg af produkter til installationerne. Lars har altid en god og realistisk løsning på de opgaver jeg spørger på.”

· Tilbage til Touring