Robe Esprite

Robe Esprite™ er en ideel profil til alt fra festival til firmaevents.

SEND FORESPØRGSEL

Vil du gerne vide mere eller booke produktet? Skriv til os - Så vender vi til bage hurtigst!
Noter evt. tid og sted for dit arrangement, og om du selv henter udstyret eller ønsker levering.
OBS: Priserne er leje pr. døgn.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Robe Esprite™ er en ideel profil til alt fra festival til firmaevents. Udover CMY, trinløs CTO og 2 farvehjul, tilbyder Robe Esprite™ også 2 gobohjul, effekthjul og 2 forskellige frost. Robes patenterede knivmodul med super fin justering og -/+ 60 graders individuel rotation på alle blade.

Designet er lavet sådan, at der ikke er nogen luftstrøm omkring optikkerne, men kun omkring kilden. Det sikrer at røgvæske og støv i optiksystemet og omkring goboer og farver reduceres markant. Dette sikrer mindre service og vedligehold og en mere ensartet kegle ved lange produktioner med højt forbrug af haze.

Robe Esprite™ tilbyder også en unik hotspot funktion der gør det muligt at skifte keglen fra at være jævn til en 2,5:1 Hot-Spot ration, hvilket giver lampen mere lys ved lange afstande samt mulighed for at lave et blødt overlap af keglerne ved brug af wash funktionen. Derudover har den Robes nye Cpulce™ Flicker free mangement system, der sikrer at lampen er flicker free på kamera, da frekvensen på LED kilden kan justeres fra pulten af. Esprite™ tilbyder også den utrolig jævne dæmpning af LED’erne som Robe allerede er meget kendt for blandt specielt teater og Tv-folk.

Selvom lampen har virkelig mange funktioner, vejer den kun 27,8 kilo og er derfor nem at håndtere.