soundwise
g

Mcdonalds KickOff

“Jeg har valgt Soundwise, fordi de er dygtige og jeg ved at de vil løfte opgaven. Det ved jeg, fordi jeg efterhånden kender Lars rigtig godt fra en række andre opgaver. Det tæller selvfølgelig, at vi kender hinanden – men jeg vælger Soundwise til opgaven på grund af det som Soundwise-teamet leverer. Jeg ved at jeg kan stole på de aftaler vi laver. Og gearet er i orden. Alle giver den lige 10% ekstra, for at resultatet bliver godt. Det er fedt at Soundwise også har ambitioner på arrangementets vegne.”
I samarbejde med Event Works har Soundwise i en årrække leveret den eventteknikske produktion til det årlige KickOff arrangement for McDonald’s Danmark. KickOff´et er et heldagsarrangement for de ca. 500 franchisetagere, med awardshow, leverandørmesse, faglige indlæg og efterfølgende middag og afterparty. Arrangementet er senest blevet afholdt på Clarion Hotel Copenhagen. Opgaven til Soundwise omfatter rådgivning og sparring om løsningen samt den totale produktion.

Hans Philip

”Der er god sparring om sammensætningen af gear med teknikerne hos Soundwise. Og så er det muligt, at få det gear man ønsker – findes det ikke lige på lager, så køber Soundwise det gerne hjem, så man kan få den optimale produktion med.”
I samarbejde United Stage, og Ole Schneider, lydtekniker, har vi sammensat en tour pakke til Hans Philips tour. Udover gear til touren, har bandet også haft produktionsøver hos os forud for koncerten på Northside 2023.

Kajsa Vala

"Fantastisk dejligt sted med gode mennesker og godt gear. Nede på jorden, professionelt og fabelagtig service, man er altid i gode hænder."
Kajsa Vala er en af de artister, som vi har haft fornøjelsen af at have leveret gear til gennem flere tourneer. Sammen med holdets dygtige tekniker, har vi 2023 sammensat en tour pakke, som passer til de spillesteder touren går forbi: En solid pakke med blandt andet Allen&Heath C3500/CDM48, in ear og en håndfuld mics.
g

SIDESHOW 2023

Glitter wrestling, kabaret og passioneret dans: Sideshowet på Northside er spektakulært!
Soundwise kom med et stærk hold teknikere og den totale lyd og lys produktion.