soundwise
Hos Soundwise har vi 4 arbejdsområder; dryhirer, touring, produktion og salg. Dryhirer er leje af udstyr. Produktion er, når du sammen med udstyret bestiller en eventtekniker til opstilling, afvikling og nedtagning. Med vores professionelle lyd- og lysudstyr samt brede specialviden kan vi imødekomme næsten alle forespørgsler inden for branchen. Har du brug for hjælp til at sammensætte en løsning til dit næste event eller tour, så står vi klar. Vi er et team af teknikere, med en stor begejstring for gear, som altid stiler efter den bedste løsning. Vi er allerbedst, når vi kan være med fra projektets start. Dine idéer og vores tekniske forståelse giver dit event de bedste forudsætninger.
g

Event Produktion

Komplet eventteknisk løsning

Når du sammen med udstyret hyrer en tekniker hos os, kalder vi det en produktion.
Vi levere komplette produktioner til arrangementer og events: Fx koncerter, konferencer, musicals og fester. Når vi står for den totale produktion, er der som udgangspunkt 4 piller i opgaven: Planlægning, opstilling, afvikling og nedpakning.

Vi har erfaring med alle typer events og den erfaring sættes altid i spil når vi engagere os i dit event.

Udvalgte produktioner

Vi levere totale produktioner til blandt andre Event Works, Xclusive Entertainment, Smuk Event, Danmarks Grimmeste og Alive Festival.

“Jeg har valgt Soundwise, fordi de er dygtige og jeg ved at de vil løfte opgaven.”
– Jakob Skaarup, Founder af Event Works.

g

Dryhire

Hos Soundwise har vi et stort udvalg af gear til alle typer af events: Koncerter, konferencer, musicals og fester. Vi stiler efter altid at kunne levere det nyeste og mest benyttede udstyr indenfor lyd, lys og AV.
Vi kalder det dryhire, når du lejer udstyr uden følge af en af vores teknikere.

Leje af udstyr - Helt enkelt

Måske ved du allerede hvad du skal bruge – og så er det bare at spørge på periode og pris. Måske har du brug for lige at rådfører dig – Vi hjælper gerne med at vurdere hvilket udstyr der passer bedst til din opgave.

Når der er styr på gear, skal du tage stilling til om du selv henter og bringer udstyret, eller om vi skal sørge for levering og afhentning.

Ofte er det en fordel at du sender os en mail med ønsker og periode, hey@soundwise.dk

g

Touring

Er du tourband eller management? Soundwise kan tilbyde dig en tourpakke der 100% matcher dine ønsker og behov for gear, transport, opbevaring og meget mere – og så får du selvfølgelig gode priser på dine faste tourpakker. Du vælger selv om du vil blokleje eller leje pr. job.
Vi stiller gerne vores dygtige lyd- og lysteknikere til rådighed, som sørger for at du altid kan levere et top professionelt show for dit publikum.

Vi pakker gear til touren, så det matcher lige præcis denne artist og tour plan. Når udstyr, transport og opbevaring skal gå op i en højere enhed, har vi erfaringen det får det mest optimale ud af budgettet.

I 2024 lejer disse artister tourpakker med fra Soundwise

· C21
· EEE GEE
· Fyr & Flamme
· JJ Paulo
· Rocazino
· Michelsen og Bramsen
· Mumle
· Peter Sommer
· Pil
· Zar Paulo

“Der er god sparring...”

”Der er god sparring om sammensætningen af gear med teknikerne hos Soundwise. Og så er det muligt, at få det gear man ønsker – findes det ikke lige på lager, så køber Soundwise det gerne hjem, så man kan få den optimale produktion med.”
– Ole Schneider

g

Salg og Installation

Ønsker du at købe udstyr? Vi forhandler og installerer produkter fra blandt andet Yamaha, Panasonic, ProAudio, Midas, Shure, Elation Light og Allen&Heath. Gennem os kan du også købe Duratruss podier og truss i alle farver, Panasonic projektor og skærme, samt Lissau lærreder; både standard og speciallavede løsninger.
Soundwise har også know-how, målingsudstyret og de godkendte produkter til at lave talevarslingsanlæg.

Konference og mødelokaler
Vi skræddersyr professionelle konference og mødelokaler. Via vores knowhow får du en gennemtænkt løsning: Forestil dig fx et møde med fuld fokus på dit budskab – helt fri for at fumle med fjernbetjeninger og løse ledninger.
Vi rådgiver om det udstyr der matcher dit lokale og dine ønsker bedst.

Skoler og uddannelsesinstitutioner
Alle rum har forskellige muligheder og udfordringer, når det kommer til at sikre den bedste oplevelse af lyd. Det er her at dine ønsker møder vores erfaring og know how, så du sikres en solid og langtidsholdbar løsning.
Hvad end det handler om at vælge projektor, skærm eller højtalere, hjælper vi jer med at skabe de mest optimale rammer for læringsmiljøet.

Hvilken lofthøjtaler skal du vælge?
Vi rådgiver altid gerne om din installationsopgave, så du får den bedste lyd til dine lokaler og kunder.

g